Video Propagandista lui Putin spune că Rusia a învins Ucraina „în primele două sau trei zile” de război

Data publicării:
Margarita Simonian, redactorul-șef al postului Russia Today
Margarita Simonian, redactorul-șef al postului Russia Today. Foto: Profimedia

Declarații incredibile făcute la televiziuna rusă de Margarita Simonian. Aceasta spune că Rusia a învins Ucraina „în primele două sau trei zile de război” și că acum se află într-un conflict cu NATO.

Simonian, care este redactor-șef al organizației mass-media ruse controlate de stat Russia Today, spune că unii oameni numesc criza în curs din Ucraina o „operațiune militară”, iar alții un „război”, dar ea „nu vede o mare diferență” între cele două descrieri.

Ea susține că Ucraina a fost „învinsă în primele două sau trei zile” de război, iar acum Rusia luptă cu țările NATO și non-NATO.

„Nu suntem în război cu Ucraina. Ucraina a fost învinsă în primele două sau trei zile când am ocupat Gostomel (Aeroportul din apropiere de Kiev), când am dezarmat complet Ucraina distrugând principalele capacități militare. Apoi, a început războiul cu NATO și nu doar cu NATO”, a spus aceasta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Deci, acum există un război cu NATO pe teritoriul Ucrainei”, adaugă ea.

„Gândiți-vă doar, ce se va întâmpla când vom câștiga acest război? În mod deliberat nu spun dacă vom câștiga, ci când vom câștiga, pentru că nici nu vreau să mă gândesc la ‘dacă’, cu voia lui Dumnezeu.

„Gândiți-vă doar la asta, vom învinge întreaga lume occidentală, care trimite acum toată puterea sa”.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri