Soluție pentru îndrăgostiți: căsătorie online, cu ceremonii video în fața ofițerului de stare civilă. "Acum nu mai aveți nicio scuză"

Data actualizării: Data publicării:
verighete pe o tastatura de laptop
FOTO: Guliver/GettyImages

Coronavirusul schimbă legi peste tot în lume. În  Statele Unite, de exemplu, cuplurile de îndrăgostiți pot obţine certificatul de căsătorie prin intermediul unei aplicații video. 

Guvernatorul New York, Andrew Cuomo, a semnat un ordin prin care permite cuplurilor să obțină certificatul de căsătorie de la distanță, iar funcționarilor să desfășoare ceremonii video.

"Ceremonii video pentru căsătorie. Acum nu există nicio scuză când se pune întrebarea pentru căsătorie. Nicio scuză. Puteți face acest lucru prin zoom. Da sau nu?", a glumit Cuomo, scrie CNN.

Majoritatea birourilor de căsătorie din New York au fost închise și nu au emis certificate în ultimele săptămâni.

Măsuri similare au fost implementate în Ohio și Colorado.

Pandemia coronavirusului a determinat familiile din toată lumea să anuleze sau să amâne cele mai mari momente ale vieții.

Unele cupluri au respectat distanțarea socială sigură, folosind platforme de streaming online precum Facebook, Instagram, YouTube și Zoom pentru a-și petrece ziua specială cu familia și prietenii.

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri