Stoltenberg, după discuţia cu Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Data publicării:
jens stoltenberg si klaus iohannis dau mana
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat, marţi seară, că a avut o discuţie bună cu preşedintele Klaus Iohannis despre sprijinul pentru Ucraina. FOTO: Profimedia Images

Secretarul general al NATO a afirmat, marţi seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al Alianţei şi va continua să sprijine Ucraina.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat, marţi seară, că a avut o discuţie bună cu preşedintele Klaus Iohannis despre sprijinul pentru Ucraina.

„Încurajez toţi aliaţii să caute foarte atent în propriile arsenale pentru a livra mai multă muniţie şi apărare antiaeriană. România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO şi s-a angajat să sprijine Ucraina”, a transmis Jens Stoltenberg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anterior, Klaus Iohannis a anunţat că a avut, marţi, o discuţie telefonică substanţială cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, despre situaţia de securitate din Ucraina şi din Marea Neagră.

„România a sprijinit puternic Ucraina încă din prima zi şi vom continua cu fermitate”, a afirmat şeful statului.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri