Contul lui Donald Trump, blocat de Twitter. Ce a postat președintele american

Data publicării:
Donald Trump iese din Casa Albă și face discret cu mâna presei înainte de a se urca în elicopterul prezidențial care îl va duce la spitalul militar Walter Reed, unde va fi monitorizat după ce a dezvoltat simptome de COVID
Donald Trump iese din Casa Albă și face discret cu mâna presei înainte de a se urca în elicopterul prezidențial. Foto: Profimedia

Twitter a anunţat că luni a blocat contul preşedintelui Donald Trump, din cauză că a încălcat politica companiei şi a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post, relatează dpa, potrivit Agerpres. Contul preşedintelui a fost blocat până când postarea a fost eliminată.

Politica de confidenţialitate a Twitter stipulează că utilizatorii nu sunt autorizaţi să posteze informaţii private ale altor persoane fără consimţământul acestora.

Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter, potrivit dpa.

Un tweet de pe contul preşedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: 'Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a încălcat regulile Twitter'.

În următorul său tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: 'Vom reveni pe traseul de campanie în curând!!! Ştirile false arată doar sondaje false'.

Twitter a ascuns de asemenea şi o postare a lui Donald Trump marţi dimineaţă în care acesta afirma că gripa sezonieră are o incidenţă de mortalitate mare mare în rândul populaţiei decât COVID-19.

Aplicaţia a declarat că tweet-ul respectiv a încălcat regulile de dezinformare, iar mesajul a rămas în cronologia lui Trump în spatele unei note de avertizare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

twitter trump
Tweet șters de pe pe contul lui Donald Trump. Sursa: Twitter

Citește și: VIDEO  „Cocktail-ul” de anticorpi pe care l-a primit Trump este revoluționar și tratează direct cauza bolii. Ar putea fi folosit și în România

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri