DIGIPEDIA. Warren Buffett și Bill Gates. Pentru măreția Americii

Data actualizării: Data publicării:
bill gates si warren buffett

În 2009, criza financiară mondială lovea România. În plin. Cu aproape o jumătate de an înainte, politicienii de la Bucureşti susţinuseră că România nu avea cum să fie afectată de criză. Când bomba a căzut, toată lumea aştepta răspunsuri şi ghidare.

Răspunsul pe care l-au primit românii? Statul nu este responsabil pentru voi, descurcaţi-vă singuri! Concluzia? România nu are lideri. Lideri politici în primul rând.

Filmul pe care Digi24 vi-l propune astăzi la „Digipedia” ne oferă alternativa. Mergem în Statele Unite, în acelaşi an 2009. E adevărat că la ei ţara deja ieşea din criză. Dar nevoia pentru răspunsuri rămăsese mare:

De ce s-a întâmplat criza? Putea fi evitata? De ce lăcomia bogaţilor este lăsată să distrugă lumea? Ce se va întâmpla cu visul american? Va mai fi posibil vreodată?

Întrebări pentru lideri, din care America are din plin. Şi nu este vorba doar despre lideri politici, ci şi de business. Şi lideri-autorităţi ştiinţifice. Motiv pentru care filmul ne duce direct la Columbia Business School, cu doi invitaţi speciali: Bill Gates şi Warren Buffett, cel mai bogat om din lume și cel mai bogat om din lume când primul nu este cel mai bogat om din lume. Aşadar, dezbatere despre valorile capitalismului american între actualii şi viitorii lideri de business.

Urmăriți filmul documentar pe Digi24 HD. Online îl puteţi viziona numai LIVE (nu se arhivează), pe http://www.digi24.ro/live/digi24, sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică, în reluare, de la ora 2:00.

Vizionare plăcută!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri