Harvey Weinstein a fost testat pozitiv cu coronavirus în închisoare

Data publicării:
NEW YORK, NY - FEBRUARY 24: Movie producer Harvey Weinstein (R) enters New York City Criminal Court on February 24, 2020 in New York City. Jury deliberations in the high-profile trial are believed to be nearing a close, with a verdict on Weinstein's numerous rape and sexual misconduct charges expected in the coming days. (Photo by Scott Heins/Getty Images)
Harvey Weinstein ispășește deja o condamnare de 23 de ani de închisoare. Foto: Getty Images

Harvey Weinstein, fost producător de la Hollywood, este infectat cu SARS CoV-2. În vârstă de 68 de ani, el a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„A fost testat pozitiv şi este pus în carantină”, a declarat Michael Powers, președintele unei organizații a lucrătorilor din domeniul penitenciar din statul New York, relatează BBC.

Weinstein, care a împlinit 68 de ani joi, este izolat la închisoarea Wende din New York.

Doi deținuți de aici au fost testați pozitiv duminică, a confirmat un agent de pază citat de Reuters. Mai mulți membri ai personalului închisorii au fost puși, de asemenea, în carantină.

Un avocat al lui Weinstein a declarat că echipa sa nu a fost informată despre acest diagnostic, dar s-a declarat îngrijorat, dată fiind sănătatea șubredă a fostului producător de la Hollywood.

Înainte să ajungă la Wende, Weinstein a fost internat la un spital penitenciar, unde a fost tratat pentru probleme cardiace.

Harvey Weinstein execută o pedeapsă de 23 de ani pentru viol şi agresiune sexuală, dar avocații săi au făcut apel. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri