VIDEO. O nouă metodă de jaf: Zeci de hoți dau năvală într-un magazin de lux

Data actualizării: Data publicării:
hoti care fug pe strada
Jaf în gașcă mare, noua metodă prin care au fost devalizate magazine de lux din San Francisco Foto: captură video

Aproape 80 de oameni au dat năvală într-un magazin de lux din California și au furat cât au putut. A fost ceea ce autoritățile au numit un jaf coordonat și pare să fie noua metodă folosită de o bandă din regiunea San Francisco.

Hoții au sosit cu zeci de mașini, blocând practic strada pe care se află magazinul. După ce au dat lovitura, au plecat în mare viteză. Doar trei dintre ei au fost prinși până acum.

Acesta este doar cel mai recent jaf dintr-o serie de spargeri care au lovit regiunea orașului San Francisco. Mulţimile au prădat de la magazine de bijuterii, la farmacii și magazine de canabis.

Când inițiază atacul, hoții poartă măști și au răngi. Agresează angajații și fură marfa în câteva minute, înainte de a fugi cu mașinile care îi așteaptă afară și care apoi demarează în viteză. Alteori, când magazinele sunt închise, intră cu vehiculele direct în vitrine, sparg ușile și ferestrele de sticlă, fură marfa și se îndepărtează în grabă. Viteza de acțiune și numărul mare de participanți sunt elementele surpriză pe care mizează hoții. 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri