SUA

Citește știri importante din SUA. Află primul informații noi și interesante de peste Ocean. Digi24 îți oferă știri de actualitate, politica, social. economie și magazin, noutățile importante din Statele Unite ale Americii și cele mai noi declarați de la Casa Albă și președintele american.

trump FB

Predicţiile chinezilor pentru Donald Trump

Noul preşedinte american Donald Trump va avea succes în 2017, Anul Cocoşului, dar nu şi în următorii ani, potrivit predicţiilor formulate de practicanţi ai geomanţiei din Hong Kong.

Senate Committee Holds Confirmation Hearing For Rep. Mike Pompeo To Become Director Of C.I.A.

CIA are un nou director

El îşi preia atribuţiile după un adevărat război între Donald Trump şi comunitatea serviciilor de informaţii.

Hillary Clinton Campaigns Across US One Day Ahead Of Presidential Election

Bruce Springsteen, în "rezistenţa" anti-Trump

Legenda muzicii rock Bruce Springsteen trece în tabăra anti-Trump. Îi susţine deschis pe cei peste un milion de americani care au protestat după învestirea magnatului în funcţia de preşedinte al...

PAPA FEMEI POPI GETTY

Ce spune Papa Francisc despre Donald Trump

Papa Francisc a declarat că nu îşi va forma o opinie despre Donald Trump înainte de a avea ocazia să vadă politicile exacte pe care le va implementa noul preşedinte american.

Donald Trump

Donald Trump, în vizită la CIA

Donald Trump încearcă să facă pace cu CIA, agenţie pe care a criticat-o pentru raportul ce demonstra implicarea Rusiei în alegerile americane.

plesea

Român din SUA: Îi dau o șansă lui Trump

Predarea de ştafetă de la Casa Albă îi afectează şi pe cei aproximativ un milion de români care trăiesc în Statele Unite, potrivit estimărilor Ministerului român de Externe. Trimisul special Digi24...

President Donald Trump Confirms Defense Secretary James Mattis

Primele decrete semnate de Trump

Primele documente semnate sunt decretele pentru numirea în funcţie a celor doi generali care vor conduce Departamentele Apărării şi Internelor, dar şi un ordin executiv care modifică Obamacare.

scut antiracheta

Primul anunț al Administraţiei Trump

Administraţia Trump intenţionează să dezvolte un sistem de apărare antirachetă „de ultimă generaţie”, pentru a se apăra de atacuri lansate de Iran şi Coreea de Nord, a anunţat Casa Albă vineri, la...

obama si michelle se tin de mana - casa alba

Planurile familiei Obama

Barack Obama şi Michelle Obama i-au implorat pe americani, în ultima zi petrecută la Casa Albă, să contribuie cu idei pentru sprijinirea Obama Foundation.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0733

1 EUR = 4.9756

1 GBP = 5.7994

1 USD = 4.5772

Vremea

București Băneasa
12°C
Presiune
757mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată