Trei marinari de pe portavionul american George Washington au fost găsiți morți în mai puțin de o săptămână

Data actualizării: Data publicării:
Portavionul american George Washington
Portavionul american George Washington. Sursa foto: Profimedia Images

Trei marinari de pe portavionul american USS George Washington au fost găsiți morți în mai puțin de o săptămână, a anunțat marina militară a SUA, iar decesele sunt investigate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Marinei și autoritățile locale, informează CNN.

Unul dintre marinari a fost găsit vinerea trecută la bordul portavionului, iar ceilalți doi au fost găsiți în locații diferite în afara bazei militare, pe 9 și 10 aprilie.

"Deși aceste incidente rămân sub investigație, nu există informații inițiale care să sugereză că există vreo legătură între aceste evenimente tragice", a declarat comandorul Reann Mommsen, purtător de cuvânt al Marinei SUA.

Nu a fost anunțată cauza morții în niciunul dintre cazuri, însă la bordul portavionului a fost adusă o echipă de medici psihiatri. Aceste echipe de intervenție rapidă au rolul de a oferi suport psihiatric pe termen scurt după un eveniment traumatizant, precum pierderea unei vieți.

Marina SUA l-a identificat pe marinarul găsit decedat în data de 9 aprilie drept Mikail Sharp, specialist în servicii retail. Marinarul găsit mort pe 10 aprilie era Natasha Huffman, electrician de telecomunicații. Identitatea marinarului găsit mort vineri la bordul portavionului nu a fost făcută publică.

USS George Washington este un portavion nuclear din clasa Nimitz. În prezent se află ancorat în Newsport News, Virginia, pentru operațiuni de întreținere. Nava se află în baza militară din Virginia din august 2017.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri