Băiatul de şapte ani dispărut după atentatul de la Barcelona a murit

Data actualizării: Data publicării:
baietel disparut

Băiatul cu dublă naţionalitate, australiană şi britanică, Julian Cadman, dat dispărut după atentatul de la Barcelona, se numără printre victimele decedare ale atacului, relatează El Pais, citat de News.ro.

Povestea băiețelului căutat cu disperare de familie a făcut înconjurul lumii după ce bunicul băiețelului a postat pe pagina sa de Facebook un apel pentru a-și găsi nepotul.

Băieţelul se afla la Barcelona, împreună cu mama sa, pentru o nuntă.  Tatăl copilului nu putuse pleca din Australia şi rămăsese la Sydney.

Mama băiatului de şapte ani a fost rănită grav în atentat și este în spital. 

Tatăl a declarat că vorbise la telefon cu fiul său cu doar câteva ore înainte de atac. Când a auzit vestea, a plecat spre Barcelona pentru a-și căuta copilul.

Paisprezece persoane au fost ucise, iar alte peste 100 au fost rănite în dublul atentat de joi şi vineri, de la Barcelona şi Cambrils.

Poliţia spaniolă îl cauta încă, sâmbătă dimineaţă, pe şoferul furgonetei care a intrat joi în mulţime în zona turistică La Rambla, din Barcelona. Acesta, identificat de presa spaniolă drept Younes Abouyaaqoub, de origine marocană, ar fi încă în viaţă, a anunţat poliţia spaniolă citată de BBC News.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri