Ambasada României la Londra, mesaj de condoleanțe pentru românul mort de Covid-19

Data publicării:
nicu
Foto: Facebook

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a trimis un mesaj de condoleanțe pentru familia unui român, șofer de autobuz la Londra, care a murit de Covid-19 în capitala Angliei. 

„Suntem adânc întristați și îndurerați să aflăm de decesul românului Nicu Enciu și transmitem condoleanțe familiei sale. Gândurile noastre se îndreaptă și spre familiile celorlalți români care au murit infectați cu coronavirus făcându-și, ca și Nicu, datoria, așa cum fac în această perioadă dificilă numeroși români în calitate de key workers care contribuie la asigurarea continuității vieții de zi cu zi în Regatul Unit.

Fie că sunt șoferi de autobuz la Transport for London, așa cum a fost Nicu, sau medici, asistente, infirmiere, agenți de poliție, poștași, angajați ai supermarketurilor, acești românii merită întreaga noastră prețuire. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei care s-au dus și să-i ocrotească pe cei care înfruntă în continuare riscurile pentru a contribui la asigurarea domeniilor vitale din Regatul Unit”, a trasnsmis ambasadorul Dan Mihalache pe Facebook.

Nicu Enciu, șofer de autobuz în Londra, a murit de Covid-19 în urmă cu două săptămâni, scrie presa britanică. El a fost pompier timp de 20 de ani, înainte de a pleca în Anglia. Avea două fete, pe care venea să le vadă de câte ori găsea câteva zile libere.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri