Colete explozive găsite în puncte-cheie ale Londrei

Data publicării:
Firearms Incident Takes Place Outside Parliament
LONDON, ENGLAND - MARCH 22: A police officer stands guard near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car. (Photo by Jack Taylor/Getty Images)

Trei colete capcană au fost descoperite în puncte-cheie din Londra. Unul dintre ele a luat foc, dar nu a rănit pe nimeni.

Din primele informații, coletele au ajuns pe două aeroporturi, inclusiv pe Heathrow, cel mai mare aeroport din Marea Britanie, și în gara Waterloo.

Primul a fost găsit pe Heathrow, în clădirea unde se face trierea corespondenței. În momentul în care angajații au desfăcut plicul, acesta a luat foc.

Nimeni nu a fost rănit în acest incident. Poliția a fost chemată imediat, însă zborurile de pe Heathrow nu au fost afectate.

În cursul zilei au mai fost găsite două astfel de pachete – pe aeroportul London City și în gara Waterloo. Acestea nu au fost deschise și au fost predate imediat poliției.

Geniștii au stabilit că și acestea erau dispozitive explozive improvizate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri