Explozie cu trei răniți la sediul din Germania al unui lanț de supermarketuri. Presă: A fost o bombă plasată într-un plic

Data actualizării: Data publicării:
politisti si pompieri intervina la cladirea unde a avut loc o explozie, in germania
Poliția și pompierii au sosit la locul exploziei din orașul Neckarsulm. Foto: Profimedia Images / dpa / Simon Adomat

Trei persoane au fost rănite miercuri în urma unei explozii care a avut loc la o clădire de birouri a companiei Lidl, în oraşul Neckarsulm, în sudul Germaniei, anunță presa germană.

Explozia a avut loc la ora locală 14.50 (15.50 ora României), a anunţat poliţia, citată de agenţia DPA, potrivit Agerpres.

O amplă operaţiune a poliţiei era în curs în zona industrială, unde se află de asemenea sediul central al lanţului de supermarketuri Lidl, deşi nu era clar imediat dacă explozia s-a produs în clădirea Lidl.

Totuși, Spiegel scrie că explozia a avut loc într-una dintre clădirile de birouri ale companiei Lidl.

Agenţia EFE menţionează se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei. Aceeași informație este publicată și de Spiegel.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă".

Un total de 100 de persoane au fost evacuate şi echipe ale poliţiei au intrat în clădirea Lidl.

Potrivit Spiegel, un incident similar a avut loc cu doar o zi înainte la sediul unei companii producătoare de alimente, ADM Wild, într-un oraș la cca. 60 km distanță de Neckarsulm. Un angajat a fost rănit în urma exploziei declanșate de deschiderea unui colet.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri