GALERIE FOTO. Prinţul William a preluat rezervări telefonice pentru un restaurant indian în timpul unei vizite în Birmingham

Data actualizării: Data publicării:
william vorbeste la telefon
Prinţul William a preluat rezervări telefonice pentru un restaurant indian. Foto: Profimedia

Prinţul William al Marii Britanii a ajutat un restaurant indian în timpul unei vizite regale joi, făcând o rezervare telefonică pentru un client care nu bănuia cine se află la celălalt capăt al firului, relatează Reuters.

Moştenitorul tronului britanic şi soţia sa, Kate, au mers la un restaurant indian în timpul unei vizite la Birmingham. Foto: Profimedia
Moştenitorul tronului britanic şi soţia sa, Kate, au mers la un restaurant indian în timpul unei vizite la Birmingham. Foto: Profimedia

Moştenitorul tronului britanic şi soţia sa, Kate, se aflau la restaurantul de familie Indian Streatry în timpul unei vizite la Birmingham, în centrul Angliei, când William a preluat apelul telefonic al unui client care dorea o rezervare pentru două persoane.

După ce s-a consultat cu proprietarii în legătură cu adresa restaurantului, prinţul William a discutat cu apelantul în legătură cu ora la care o masă era liberă şi dacă ar avea timp să mănânce aici înainte să prindă trenul.

„Pe ce nume este rezervarea?”, a mai spus prinţul, încheind conversaţia, fără a-i dezvălui apelantului cu cine a discutat. „Vă aşteptăm la ora două şi 15 minute”, a mai spus el.

Biroul de presă al lui William a scris ulterior pe Twitter: „Sper că i-am spus clientului să ajungă în locul corect...!”, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Pe lângă preluarea rezervării, familia regală a ajutat şi la pregătirea preparatelor în bucătaria restaurantului înainte de a-şi continua vizita în oraş cu un joc de darts la un bar.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri