Jaf în stil italian. 4 hoți au furat 160.000 de euro, după ce au intrat în bancă printr-o gaură săpată în perete și au luat 7 ostatici

Data publicării:
hot inarmat care cere bani
Credit foto: Guliver/Getty Images

Jaf ca în filmele polițiste, miercuri dimineață, la o bancă din Milano. O bandă formată din 4 indivizi a intrat în sediu, a luat 7 ostatici și, după ce li s-a deschis seiful, a plecat cu 160.000 de euro. Potrivit Corriere della Sera, hoții ar fi pătruns în sediul băncii printr-o gaură săpată în peretele comun cu cel al unei pizzerii, care nu mai funcționează în prezent.

Atacul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 09:00, într-o unitate bancară din cartierul Calvairate, Milano.

Cei 4 indivizi, scrie sursa citată, aveau fețele acoperite și ar fi pătruns în sediul băncii printr-o gaură săpată în perete. În spațiul vecin cu banca funcționa o pizzerie, care este înhisă de câteva luni.

În momentul atacului, în bancă se aflau 7 persoane, pe care indivizii i-ar fi amenințat cu armele. Potrivit Lapresse.it, hoții i-ar fi legat pe aceștia cu niște cabluri. De doi dintre ei s-ar fi folosit, însă, pentru a reuși să deschidă seiful.

După ce s-au văzut cu banii în mână, cei 4 indivizi s-au făcut nevăzuți. Angajații băncii au dat alerta abia în jurul orei 10:00, după ce au reușit să se elibereze. Imediat, zona a fost împânzită de polițiști.

Potrivit angajaților, hoții ar fi italieni, dat fiind accentul lor, cu preponderență sicilian.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri