Poliţia franceză a descoperit o femeie de origine germană care susţine că e sechestrată din 2011

Data actualizării: Data publicării:
politisti francezi
Poliţia franceză a descoperit o femeie de origine germană care susţine că e sechestrată din 2011. Foto: GettyImages

O femei de origine germană în vârstă de 53 de ani care susţine că este sechestrată din 2011 într-un apartament din Forbach, în nord-estul Franţei, a fost descoperită luni de poliţie, care l-a reţinut pe soţul ei, informează surse din poliţie citate de AFP.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani şi cu cetăţenie germană, a fost arestat luni, la ora 04.00 GMT, şi plasat în detenţie preventivă, au adăugat sursele citate.

Soţia sa a fost găsită într-o cameră, goală, cu capul ras, subnutrită şi prezentând fracturi, conform aceloraşi surse. Femeie se afla într-o cameră cu grilaje şi în apartament a mai fost găsit un „banc de tortură”.

Potrivit postului de radio RMC, ea prezenta fracturi „la ambele picioare şi la degete” şi a fost spitalizată.

Conform primelor constatări, ea a fost probabil torturată, potrivit surselor citate.

Soţul său a fost plasat în arestat preventiv de poliţia judiciară din Metz, conform cotidianului regional Le Républicain Lorrain.

„Este prea devreme pentru a spune indiferent ce. Numeroase verificări sunt în curs, prefer să rămân prudent”, a declarat pentru AFP o sursă din poliţia din Metz.

Potrivit unei alte surse din poliţie, femeia este de origine germană. Ea a reuşit să sune poliţia germană, care la rândul ei a alertat poliţia franceză, ce a intervenit luni dimineaţă în apartamentul din Forbach.

Ea ar fi reuşit să subtilizeze un telefon pentru a-i contacta pe salvatorii germani din Wiesbaden, în apropiere de Frankfurt, notează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit Le Républicain Lorrain, ea ar fi reuşit să efectueze acest apel la sfârşitul zilei de duminică „din locuinţa în care era ţinută de partenerul ei în condiţii sordide”.

A fost deschisă o anchetă pentru „sechestrare, viol cu circumstanţe agravante, acte de tortură şi de barbarie”, potrivit postului tv BFMTV.

La faţa locului ar fi fost descoperit un „carnet”, în care bărbatul „şi-ar fi notat faptele şi momentele în care hrănea victima”, relatează postul de radio RMC.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri