Un vlogger care făcea scufundări a rezolvat misterul dispariției unui cuplu de adolescenți, acum 21 de ani

Data publicării:
masina scoasa din rau cu macaraua
Un vlogger care face scufundări a rezolvat misterul dispariției a doi adolescenți din Tennessee despre care nu se mai știa nimic de 21 de ani. Foto: captură YouTube/ Exploring with Nug

Un vlogger care face scufundări a rezolvat misterul dispariției a doi adolescenți din Tennessee despre care nu se mai știa nimic de 21 de ani. El a descoperit mașina în care au fost văzuți ultima dată cei doi, pe fundul unui râu din zonă, relatează NBC News.

Erin Foster, în vârstă de 18 ani, și Jeremy Bechtel, în vârstă de 17 ani, au dispărut pe 3 aprilie 2000, după ce au plecat de la casa lui Foster, potrivit biroului șerifului din White County.

Șeriful Steve Page a spus într-un comunicat de presă că membrii familiei lui Foster i-au spus în 28 noiembrie despre vloggerul Jeremy Beau Sides, care folosește sonarul și face scufundări pentru a încerca să rezolve cazurile de persoane dispărute și apoi postează filmele pe canalul său de YouTube.

Sides a mers în Sparta, Tennessee, luna trecută pentru a căuta mașina în care adolescenții au fost văzuți ultima dată.

Page l-a contactat pe Sides și i-a spus să caute în jurul autostrăzii 84, în râul Calfkiller, în zona în care cei doi au dispărut, potrivit șerifului.

În 30 noiembrie, Sides a căutat în acea zonă și a descoperit un vehicul. Era un Pontiac Grand Am ruginit, care îi aparținuse lui Foster, scufundat în râu.

Page și o echipă de anchetatori au sosit la fața locului și au spus că vehiculul se potrivește cu cel al lui Foster.

În mașină au fost găsite și rămășițe umane. Investigatorii vor face teste ADN și vor compara fișele stomatologice. Familiile lui Foster și Bechtel au fost anunțate despre descoperire.

„Nu am cuvinte. Sunt atât de bucuros că le-am putut găsi. Sunt atât de trist că au ajuns acolo. Nu pot să cred - au trecut peste 20 de ani de când au stat acolo așteptând ca cineva să-i găsească”, a spus Sides.

„E meritul lui Jeremy că a găsit mașina. Tot ce am făcut a fost să-l îndrept în direcția corectă, iar el a intrat în apă și i-a găsit”, a spus Page pentru NBC News.

El a adăugat că se pare că adolescenții au ajuns în apă din cauza unui accident, dar ancheta este în desfășurare.

Scafandrii căutaseră mașina în râu, dar „pur și simplu nu au ajuns aproape de mașină”, a spus mai spus șeriful.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri