VIDEO. Resturi dintr-o rachetă cad peste o șosea aglomerată din Kiev

Data actualizării: Data publicării:
racheta cazuta peste o seosea

Capitala Ucrainei a fost atacată de ruși cu rachete balistice în plină zi, după ce rușii au atacat cu 54 de drone iraniene în noaptea de sâmbătă spre duminică, dintre care 36 au fost doborâte.

În jur de 12 explozii au fost auzite luni dimineaţă în centrul Kievului, la scurt timp după activarea sirenelor de alertă aeriană. Oamenii s-au grăbit să se adăpostească în buncăre sau la metrou. 

Armata ucraineană spune că a doborât 11 rachete Iskander, însă resturi din acestea au căzut peste oraș. Imagini publicate pe rețelele sociale arată cum resturi dintr-o rachetă cad peste o șosea aglomerată din capitala Ucrainei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În total, 11 de rachete de tip Iskander-M şi Iskander-K au fost lansate dinspre nord” asupra Kievului şi regiunii sale, a anunţat comandantul-şef al armatei ucrainene Valeri Zalujnîi pe Telegram. „Apărarea antiaeriană (ucraineană) a distrus toate ţintele”, a precizat acesta.

Acest atac urmează celui din noaptea trecută asupra Kievului, unde au fost auzite explozii puternice. Peste 40 de rachete şi drone kamikaze de fabricaţie iraniană fiind distruse de apărarea antiaeriană ucraineană în cursul nopţii de duminică spre luni, potrivit autorităţilor.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri