Viktor Orban s-a dezlănțuit la radioul de stat: Nu vrem ghetouri ca în Gaza. Accesul migranţilor nu poate fi permis

Data publicării:
viktor orban arata cu degetul
Viktor Orban (foto) a făcut apel la o largă unitate naţională în privinţa migraţiei. Sursa foto: Profimedia Images

Premierul Ungariei a avut un discurs categoric la radioul de stat Kossuth, unde a spus că există un singur remediu împotriva migraţiei, „nu trebuie să li se permită migranţilor intrarea în ţară”, argumentând cu faptul că migrația și terorismul „merg mână în mână”. Viktor Orban a făcut afirmații și despre conducerea de la Bruxelles care a fost „capturată de o elită globalistă”, conform Hirado.

Viktor Orban a evidenţiat raportul serviciilor secrete privind migraţia, care „schiţează un orizont plin de teamă” şi „confirmă că trebuie să facem ceea ce am făcut până acum”. El a subliniat că Ungaria a fost prima ţară care a afirmat că migraţia şi terorismul “merg mână în mână”, iar raportul făcut public recent confirmă acest lucru.

Premierul a explicat că migranţii sunt tot mai agresivi, recurg tot mai des la violenţă unii împotriva altora şi împotriva grănicerilor, folosind mijloace din ce în ce mai violente pentru a trece de gardul de frontieră, iar în spatele acestei radicalizări se află, de fapt, agenţi şi activişti ai organizaţiilor teroriste.

„Situaţia de la frontierele noastre din sud nu se radicalizează de la sine, ci este provocată, modelată şi organizată de persoane pregătite”, a spus Orban.

Premierul a subliniat că problema nu este posibilitatea că migranţii vor fi întâlniţi la Budapesta în următorii 20-30 de ani, ci faptul că, odată ce migranţii sunt lăsaţi să intre, ei „nu mai pot fi scoşi niciodată”.

În viziunea lui Orban, asta înseamnă că „copiii noştri, nepoţii noştri şi generaţiile viitoare îşi vor trăi viaţa într-o lume care nu va fi bună, va fi instabilă, plină de acte teroriste, crime şi mini-ghetouri după modelul din Gaza”, adăugând că acest proces poate fi oprit acum.

El a făcut apel la o largă unitate naţională în privinţa migraţiei, subliniind că migranţii nu trebuie lăsaţi să intre în ţară și a declarat că este nevoie de o schimbare la Bruxelles.

Despre politica de migraţie a UE, premierul a declarat că Ungaria cere un singur lucru, să nu i se impună o politică ce a dăunat statelor membre occidentale:
„Nu vrem zone mini-Gaza în sectoarele Budapestei, nici atacuri teroriste sau războaie între bande”.

Viktor Orban a mai declarat că trebuie să fie recunoscător pentru că nu are de ce să se gândească la reglementarea migraţiei într-o ţară în care există o comunitate de migranţi de 10-20% din populaţie.

„Ungaria a avut mintea limpede şi inima rece, nu a făcut asemenea greşeli şi nu vrea să ajungă într-o situaţie similară cu cea a ţărilor occidentale, de aceea nu vrea să i se impună o politică care a dăunat acestor ţări”, a argumentat premierul. „Aceasta este ţara noastră, aceasta este treaba noastră.”

Orban a mai transmis că Ungaria trebuie să îşi apere frontierele de sud şi să îşi apere poziţia la Bruxelles, dar trebuie să îşi revizuiască şi legislaţia. „Este nevoie de o înăsprire a legilor privind imigrarea, din cauza presiunii migratorii în creştere”, a spus el.

De asemenea, el a adăugat că trebuie elaborată o nouă lege privind regimul străinilor, care să definească în mod clar cine poate locui în Ungaria şi cu ce temei legal, şi care să susţină această concepţie prin constituirea unei forţe coercitive suficient de puternică.

„Scopul guvernului este să ştie, cei aflaţi în Ungaria pe ce temei legal se află aici şi pentru cât timp, pentru că altfel ne vor fura ţara”, a precizat acesta.

„Ungaria aparţine ungurilor, locurile de muncă le revin ungurilor, iar regulile privind modul de trai în această ţară trebuie să fie stabilite de unguri”, a mai spus premierul, menţionând că proiectul de lege va fi adoptat de parlament încă înainte de sfârşitul acestui an.

Conducerea pe care o avem la Bruxelles execută ordinele unei elite globaliste, a spus el, adăugând: „ei nu sunt oamenii noştri”.

Prim-ministrul a subliniat că liderii de la Bruxelles nu numai că nu fac ceea ce doresc ungurii, dar nici ceea ce doresc europenii în general. „Oamenii nu vor migraţie, război, nelinişte, ei vor o tranziţie verde bine planificată, nu una care să le distrugă industria.”

Premierul a mai spus despre conducerea de la Bruxelles că a fost capturată de o elită globalistă, de grupuri financiare, de mari grupuri de putere economică, ale căror decizii sunt motivate de interesele acestora şi nu de interesele maghiarilor, germanilor, francezilor sau italienilor.

„Acesta este motivul pentru care trebuie să se obţină o schimbare.”, a precizat el.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri