Galerie Foto Mașini de sute de cai putere pentru polițiștii din Cluj, de UNTOLD. IPJ Cluj a cerut ca autocolantele cu "Poliția" să fie date jos

Data publicării:
masini ipj cluj
Autoturismele sunt primite în comodat, pentru UNTOLD. Sursa foto: Facebook/ Mihai Bacalu

Polițiștii din Cluj-Napoca vor conduce, zilele acestea, mașini de sute de cai putere. Autoturismele au fost primite în comodat pe perioada Festivalului UNTOLD de la un dealer local, scrie Ziar de Cluj. Pentru că erau inscripționate la predare, IPJ Cluj a cerut ca autocolantele cu "Poliția" să fie date jos.

Un astfel de autoturism a fost surprins miercuri, în traficul din Cluj-Napoca. În fotografiile făcute pe Calea Moților se vede că mașina poartă o inscripție albastru cu alb și textul "Poliția". La scurt timp după ce imaginea a devenit publică, IPJ Cluj a venit cu lămuriri:

"Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă 'autoturisme inscripționate', Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat. În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu 'Poliția', motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv”, au transmis, pentru sursa citată, reprezentanții IPJ Cluj.

Autoturismele sunt primite în comodat, pentru UNTOLD. Sursa foto: Facebook/ Mihai Bacalu
Autoturismele sunt primite în comodat, pentru UNTOLD. Sursa foto: Facebook/ Mihai Bacalu

În total, IPJ Cluj a primit 17 astfel de autoturisme, 100% electrice. Modelul este disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri, mai scrie sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri