O barcă cu 12 oameni s-a răsturnat în râul Mureș. Un copil de 3 ani a murit, iar 2 adulți și 2 copii sunt încă dispăruți

Data actualizării: Data publicării:
angajati su intr-o barca pneumatica
Foto cu caracter ilustrativ: ISU

ACTUALIZARE 22.10 Unul dintre copiii scoși din apă a murit. În continuare, doi adulți și doi copii sunt dispăruți. 

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona localității Periam Port, din județul Timiș, s-ar fi răsturnat o barcă în care se aflau mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pe malul râului Mureș, care aparține de județul Timiș, fiind scoase la mal o femeie de 28 de ani și un copil, de 3 ani. Din nefericire, a fost declarat decesul minorului. De asemenea, 3 adulți și 3 copii au fost scoși pe malul râului Mureș, care aparține de județul Arad. Alți 2 adulți și 2 copii sunt de negăsit. Misiune în dinamică, alături de celelalte structuri MAI,” anunță Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, duminică seară, iar pompierii au intervenit pentru salvarea acestora. Opt persoane au fost găsite, însă alte patru sunt încă dispărute, informează news.ro. Pompierii din Arad au sosit în sprijinul colegilor lor din Timiş.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Periam din judeţul Timiş.

”În jurul orei 21:00 am fost solicitaţi să intervenim în sprijin la ISU Timiş care desfăşoară o misiune de căutare-salvare pe râul Mureş, în zona localităţii Periam Port, unde o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat. Din primele informaţii, patru persoane sunt încă dispărute”, a transmis ISU Arad.

Pompierii din Arad intervin cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri