Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Fostul lider PSD spune că doar s-au certat: O să fim la mare, împreună

Data actualizării: Data publicării:
oana mizil si marean vanghelie
Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă de 6 ani. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Fostul deputat PSD Oana Mizil a fost transportată la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce ar fi fost agresată de către concubinul ei, fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, informează Agerpres, care citează surse judiciare.

ACTUALIZARE 16:00: Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susține că nu și-a agresat partenera de viață. Acesta spune că a existat o scrută altercație, dar salvarea a fost chemată pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea. 

N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția.", a declarat Marian Vanghelie, pentru Antena 3.


Știrea inițială

Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, în acest caz sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02,08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112 de către un spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său. Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva concubinului persoanei vătămate”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă de 6 ani.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri