LA VOLAN. Fiat 500L Trekking e în România

Data publicării:
fiat

Pentru fanii diesel există, de asemenea, motorizarea 1,3 litri Multijet de 85 CP, pentru care trebuie scoşi însă din buzunar minimum 20.200 de euro.

Faţă de modelul de baza 500L, nivelul de echipare Trekking vine, printre altele, cu jante din aliaj de 17 inci, scaune cu reglare electrică pe zona lombară, geamuri fumurii, acţionate electric, climatizare automată, plafon panoramic din sticlă cu jaluzea acţionată electric, senzori de parcare spate sau bandouri laterale cu inserţii cromate.

Constructorul italian anunţă un consum mediu de 6,2 litri la suta de kilometri pentru motorizarea de bază, de 1,4 litri. Aceasta poate atinge sută de kilometri în mai puţin de 13 secunde.

Dieselul de 1,3 litri oferă un consum mediu de 4,2 litri la suta de kilometri, pentru că Multijetul de 1,6 litri să aibă nevoie 4,7 litri pentru aceeaşi distanţă şi de 12 secunde pentru a atinge 100 km/h.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri