(P) Geostud prezentă la LCV-CAM 2022 - Low Carbon Vehicle and Connected Automated Mobility

Data actualizării: Data publicării:
poza principala

În perioada 05-08 septembrie 2022, la Milbrook, Bedforshire, UK, delegația Geostud a fost prezentă alături de Emanuela Cristescu, Trade Development Adviser - Department of International Trade al Ambasadei UK în România (DIT), la cel mai important eveniment privind vehiculele cu emisii reduse de carbon și tehnologia auto din Marea Britanie.

Evenimentul a fost organizat de către Departamentul pentru Comerț Internațional și a avut ca scop promovarea, înțelegerea și experimentarea realizărilor tehnologice din cadrul mobilității verzi.

Astfel, progresele înregistrate de sectorul auto în direcția reducerii emisiilor de carbon, au fost celebrate prin programul internațional CenexLCV - the International Zero-Carbon and CAM Trade Visit Programme (UK).

Programul evenimentului a debutat cu vizite la companii și centre de excelență în domeniul auto din Marea Britanie. Accentul s-a pus pe lanțul de aprovizionare cu baterii pentru vehicule electrice, mobilitatea conectată, automatizată și hidrogenul pentru mobilitate. Vizitele au fost urmate de testarea vehiculelor cu emisii zero de carbon la terenul Millbrook.

„Pentru Geostud, participarea la LCV-CAM 2022 a constituit o oportunitate extraordinară de a vedea, descoperi și experimenta realizările revoluției industriale-verzi. Subiectele abordate în cadrul seminariilor, expoziției tehnologice precum și experimentarea ultimelor inovații din domeniul auto, oferă încredere în posibilitatea atingerii obiectivului de emisii zero. Networking-ul facilitat în cadrul evenimentului a creat oportunități valoroase pentru Geostud și implicit pentru România.”, declară Petru Nicolae, Director General Geostud.

Programul de seminarii LCV-CAM din acest an a combinat teme privind vehiculele cu emisii reduse de carbon, mobilitatea automatizată conectată și energia pentru transport. Programul a evidențiat tendințele tehnologice, politice și economice care conduc la transformarea pietei auto, domeniilor de cercetare și industrializare cu scopul de a asigurara un lanț de aprovizionare competitiv al industriei auto în Regatul Unit.

Evenimentul a fost condus de personalitati ce provin din guvern și din industrie, iar prezentările companiilor și universităților au pus accent pe cercetarea și dezvoltarea inovatoare din domeniul tehnologiei auto. Mai mult oficialii guvernamentali britanici au dezbătut modalitățile prin care pot sprijini oportunitățile comerciale și potentialii investitori ai Regatului Unit.

-LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/geostud-company

-Facebook - https://www.facebook.com/geotehnicasiprotectiamediului

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri