Lansare iPhone 7. Noile telefoane nu au mufă pentru căști

Data actualizării: Data publicării:
Apple Holds Press Event To Introduce New iPhone
FOTO: Gulliver/GettyImages

Mai rezistente, mai performante, cu aparate foto mai bune, dar fără mufă pentru căşti. Asta aduc cele mai noi telefoane Apple, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. La prima vedere, schimbările nu par majore, spun comentatorii, dar utilizatorii vor observa cu siguranţă îmbunătăţirile.

Noile telefoane vor fi puse în vânzare din 16 septembrie în 25 de ţări, iar preţul de pornire este 649 de dolari. Nu fugiţi încă la magazin, noi mai avem de aşteptat. Noile telefoane vor ajunge pe 23 septembrie.

Este cel mai bun iPhone pe care l-am creat până acum! Acesta este iPhone7!”, a anunțat Tim Cook.

Noile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au un design îmbunătăţit, procesoare cu 40 la sută mai rapide decât predecesoarele lor şi, în premieră, au fost fabricate astfel încât să fie rezistente la apă şi la praf. De asemenea, durata de viaţă a bateriei este mai bună decât la generaţia anterioară de telefoane Apple.

Phil Schiller, vicepreşedinte Apple: Aşteptaţi să vedeţi noul sistem de camere video al iPhone 7. Este un progres uriaş în domeniul camerelor foto pentru telefoane”.

Camerele foto au fost îmbunătăţite, au 12 megapixeli şi stabilizator de imagine, iar iPhone 7 Plus are două camere pe spate. Ecranul este cu 25 la sută mai luminos faţă de modelele precedente, iar difuzoarele noilor iPhone sunt stereo.

Phil Schiller, vicepreşedinte Apple: „Suntem încântaţi să vă arătăm un nou produs Apple, numit Apple AirPods”.

Aşa cum se vehicula, noile telefoane nu au mufă pentru căşti. iPhone 7 vine cu o pereche de căşti ce pot fi introduse în mufa încărcătorului, dar Apple îşi propune să-şi convingă clienţii să cumpere nou lansatele căşti fără fir, care vor costa 159 de dolari.

O nouă generație de ceasuri inteligente Apple

Apple a lansat miercuri aseară şi o nouă variantă a ceasului său inteligent, de pe care se poate juca şi cel mai popular joc al momentului. Să mergem mai departe! A apărut un Snorlax sălbatic!

Citiți și:

FOTO VIDEO. Prezentarea iPhone7, parțial sabotată chiar de către echipa care administrează contul Twitter al companiei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri