S-a lansat primul telefon dedicat platformei de realitate augmentată Google Tango

Data actualizării: Data publicării:
lenovo phab 2 pro google tango foto lenovo

Tango este platforma de realitate augmentată a gigantului Google. Primul telefon dedicat noii platforme este Lenovo Phab2 Pro. Pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, acesta vine și cu 35 de aplicații dedicate noilor funcții, disponibile în Play Store.

lenovo phab 2 pro google tango foto lenovo

Tango, platforma de 3D mapping și realitate augmentată a celor de la Google, va fi acum disponibil publicului prin intermediul Lenovo Phab 2 Pro. Google a anunțat telefonul în iunie 2016, dar a prezentat dispozitivul într-o postare pe blog.

Potrivit informațiilor furnizate, Lenovo Phab 2 utilizează noua tehnologie pentru a „da aplicațiilor noi capabilități de realitate augmentată”. Telefonul este disponibil acum pe site-ul Lenovo, începând de la 499 de dolari. Încă de la lansare există 35 de aplicații dedicate platformei Tango, care pot fi găsite în platformă sau în magazinul Google Play.

Tango a început ca un proiect în departamentul de Tehnologii și Proiecte Avansate de la Google. Tango a fost creat pentru a integra o serie de senzori și camere într-un dispozitiv mobil, astfel încât acesta să-și înțeleagă propria poziție în raport cu împrejurimile. Maparea 3D a platformei Google Tango poate să ghideze utilizatorul printr-un muzeu, să-l ajute să lucreze la proiecte de casă, sau poate să creeze un univers animat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri