(P) Schimbați-vă viața în 2023: Înscrieți-vă la LINK Academy la cel mai mic preț

Data actualizării: Data publicării:
LA RO-1920x1080

Sfârșitul de an este cel mai bun moment să trageți linia și să faceți un rezumat la toate reușitele și eșecurile din anul care rămâne în urma noastră. Acum este momentul ideal să profitați de energia pozitivă de sărbătoare și să luați decizii noi care vă vor ajuta ca următoarele 12 luni să fie diferite și mai calitative într-un mod mai semnificativ decât cele din anul acesta.

În acest sens vă poate ajuta și LINK Academy, care, de Anul Nou, oferă o reducere de chiar 46% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și cele mai bine plătite joburi în IT.

Profitați de Anul Nou pentru a vă crea șansa la succes în IT

Noul an începe cu oferta care poate fi cea mai bună decizie a voastră de Anul Nou.

LINK Academy face posibilă înscrierea la cel mai mic preț din an până pe 6 ianuarie, apoi puteți începe școlarizarea pe un an de zile pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi în IT cu doar 1.349 euro sau doar 71 euro pe lună, dacă alegeți plata în rate.

Dacă vă interesează domeniul IT, aceasta este șansa unică să vă schimbați viața în 2023, să vă asigurați succesul și să dobândiți abilități pentru jobul și salariul dorit.

Dobândiți abilitățile care vă vor asigura un job în sectorul IT

De câțiva ani, sectorul IT este considerat domeniul în care se găsește cel mai repede un job, iar previziunile spun că acest trend va continua și în viitor. Totuși, la alegerea carierei este important să vă gândiți care domeniu IT corespunde cel mai mult intereselor voastre, astfel încât, pe lângă un câștig foarte bun și șanse să vă găsiți întotdeauna un job, să vă și placă ceea ce faceți.

Oferta de Anul Nou la LINK Academy vă permite să începeți construirea unei cariere de succes în condiții speciale, într-unul din cele șase domenii principale de IT: programare, design și multimedia, administrare de rețea, IT business, Design 3D și CAD sau Mobile Development.

Școlarizându-vă la unul dintre aceste programe, veți dezvolta abilitățile care vă vor permite să vă ocupați în mod profesional de scrierea codurilor de program, administrarea rețelelor de calculator sau crearea aplicațiilor mobile, care sunt indispensabile în viețile noastre. Mai mult, vă puteți ocupa și de crearea obiectelor 3D și de alte soluții grafice sau managementul proiectelor IT, crearea campaniilor online de marketing etc.

De voi depinde să alegeți departamentul în care vă regăsiți cel mai mult și, în mai puțin de un an de la începutul școlarizării, veți deveni un expert calificat, care face parte din industria cu cea mai rapidă creștere.

Certificate internaționale ca dovadă a cunoștințelor voastre

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a dobândi unele dintre prestigioasele certificate din domeniul în care v-ați perfecționat. Astfel veți primi o dovadă pentru cunoștințele asimilate și veți deveni un expert calificat care se va deosebi foarte repede de concurență și va obține jobul dorit.

Deoarece LINK Academy lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituții și companii de IT de top, puteți obține documente recunoscute pe plan internațional, care vor reprezenta referința voastră pentru o carieră de succes. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, CompTIA, Cisco, Linux, ISTQB, Unity sau Departamentul pentru Examinări Internaționale Cambridge University sunt doar câteva dintre adresele de unde puteți primi certificatul recunoscut după promovarea cu succes a examenelor.

Înscrieți-vă cât mai repede – numărul de locuri este limitat!

Noul an este cea mai bună ocazie să luați decizia și să faceți ceva pentru voi. Timpul va arăta dacă școlarizarea la LINK Academy este cea mai bună mutare pe care o puteți face în acest moment. Mutarea care vă va schimba viața.

Vă reamintim că oferta pentru înscriere la LINK Academy la cele mai mici prețuri durează doar până pe 6 ianuarie, iar numărul de locuri este limitat. De aceea înscrieți-vă cât mai repede accesând acest link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri