PLAYSTATION 3. Wonderbook, bagheta magică pentru fanii Harry Potter

Data publicării:
2111wonderbook-34489

Wonderbook este premieră nu numai pentru piața românească ci și pentru cea internațională. Acest accesoriu pentru consola Playstation3 folosește tehnologia realității augmentate. Acesta este primul produs rezultat de parteneriatul dintre compania Sony și Pottermore, website-ul autoarei seriei Harry Potter J. K Rolling, menit să construiască o experiență inedită în jurul cărților dinseria Harry Potter.

Fanii români ai micului vrăjitor de la Hogwarts pot interacționa acum cu cele mai noi povești din serie. Accesoriul le permite să facă vrăji folosind controllerul echipat cu senzori de mișcare, transformând așadar acest gadget într-o baghetă magică în toată regula. Astfel, „Wonderbook: Bookof spells” oferă, fără îndoială, cea mai reală experiență de magie la care se poate aștepta un „încuiat”.

Experiența wonderbook este una completă. Noul joc pentru playstation oferă utilizatorilor posibilitatea de a învăța creativ. Dimensiunea educativă și informațională se manifestă prin faptulcă utilizatorii pot citi în voie poveștile inedite, pot descoperi prin imagini lumea magică a luiHarry Potter și pot exersa, practic, vrăjile pe care le-au învățat.

„Wonderbook: Book of spells” este disponibilă în magazine începând cu 14 noiembrie și costă aproximativ 40 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri