Samsung a trimis utilizatorilor de smartphone mesajul „1” prin funcția Find my Phone. Care este explicația

Data actualizării: Data publicării:
SAMSUNG GALAXY 7
Foto: GettyImages

Utilizatorii de smartphone-uri Galaxy au primit, joi, o alertă la nivel global din partea companiei Samsung, prin funcția Find my Phone - de localizare a telefonului, în caz că l-ați pierdut sau v-a fost furat. Alerta conținea doar numărul „1”, iar un rând mai jos alt număr „1”.

Utilizatorii de telefoane Samsung din seria Galaxy din întreaga lume spun pe rețelele sociale că au primit această alertă, iar atunci când au apăsat pe ea nu se întâmpla nimic, doar dispărea notificarea.

Funcția Find my Phone poate fi folosită de posesorii de telefoane Samsung ca să-și găsească telefonul, să-l blocheze, să salveze datele printr-un back-up sau să șteargă anumite informații, dar și să blocheze accesul la funcția Samsung Pay.

Nu e de mirare că cei care au primit alerta s-au panicat, relatează The Verge.

Site-ul a contactat Samsung pentru un punct de vedere cu privire la alerta misterioasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un ambasador onorific al companiei a declarat: „Din ce am înțeles, acesta a fost un fel de test al Samsung ca să se asigure că acest serviciu funcționează. E de așteptat ca Samsung să dea o explicație oficială, dar vreau să menționez asta acum, pentru a vă sigura că totul e bine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri