Astra Giurgiu a câştigat Supercupa României cu scorul de 6-4

Data publicării:
steaua - astra supercupa tanase

ACTUALIZARE 23.53.  Budescu transformă fără probleme și Astra se impune cu 6-4 după executarea loviturilor de departajare. Costel Gâlcă își începe mandatul la Steaua cu un insucces.

ACTUALIZARE 23.39. Arbitrul Tudor fluieră finalul reprizei secunde de prelungiri. Urmează loviturile de departajare.

ACTUALIZARE 22.41. Enache restabilește egalitatea cu o lovitură de cap din 6 metri

ACTUALIZARE 21.50. Gol Steaua. Servit excelent de Tănase în careul de 16 metri, Chipciu șutează la colțul lung și îl învinge pe goalkeeperul Astrei.  

ECHIPELE DE START:

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Filip - Chipciu, Stanciu, Tănase (cpt) – Iancu.

Antrenor: Costel Gâlcă.

Astra (4-2-3-1): Lung jr. - Yahaya, Ben Youssef, Găman, Morais - Laban, Seto - Enache, Bukari, M. Cristescu- Budescu

Antrenor: Daniel Isăilă.  

Învinsă în finala Cupei României de Astra Giurgiu, Steaua îşi poate lua revanşa tot pe Arena Naţională. Primul meci al noului sezon va avea ca miză Supercupa României, trofeu câştigat până acum de şase ori de roş-albaştri. Cu o singură victorie în pregătiri, Constantin Gâlcă îşi doreşte să debuteze cu un succes în mandatul de antrenor al Stelei.

Nici Astra nu traversează cel mai bun moment înaintea primului meci din noul sezon. În perioada de pregătire, Daniel Isăilă s-a putut baza pe un lot cu numai 13 jucători de câmp. Alexandru Măţel - intrat în conflict cu patronul Ioan Niculae din cauza refuzului de a-şi prelungi contractul - este una dintre pierderile cele mai mari ale deţinătoarei Cupei României.

Steaua, Rapid, Dinamo, CFR Cluj şi Oţelul Galaţi sunt singurele echipe care au în palmares Supercupa României, trofeu pus în joc prima oară în 1994.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri