Ce sfaturi i-a dat Mourinho lui Adrian Mutu

Data publicării:
mutu mourinho

Invitat la una dintre cele mai prestigioase emisiuni sportive din Franţa, Adrian Mutu a dezvăluit că ar putea rămâne la Ajaccio până în 2014, atunci când îi expiră contractul cu gruparea corsicană.

Discuție reporter-Adrian Mutu-președintele clublui:

„-Dacă Ajaccio va evita retrogradarea, tu vei rămâne în Ligue I la aceeași echipă?

-Nu știu, trebuie să vorbesc cu președintele clubului.

-Are contract în continuare. Ai contract pe doi ani, ar trebuie să îl respecți.

-Atunci, așa voi face.”

Jurnaliştii francezi au încercat să afle care sunt relaţiile dintre Mutu şi Jose Mourinho după scandalul cocaina. În urmă cu câteva zile, tehnicianul lui Real Madrid i-a transmis un mesaj de încurajare Briliantului.

„Când te duci în România, eşti ca un rege. Dar în cinci ani, când nu vei mai fi fotbalist, nu-şi va mai aminti nimeni de tine, dacă nu faci lucruri măreţe. Doar aşa intri în istorie”, l-a sfătuit Mourinho pe Mutu.

Mutu l-a elogiat pe fostul său antrenor de la Chelsea, dar a confirmat că a existat un conflict.

„Cred că a ajuns la acest nivel pentru că, în afara calitățior de antrenor, are și calități umane. Să zicem că nu a fost totul foarte bine, dar nu cred că a fost vina lui”, a spus Mutu despre Jose Mourinho, la Canal+.

Spre deosebire de perioada petrecută la Chelsea, „Briliantul” străluceşte mai puternic în Ligue I. A devenit un idol la Ajaccio, după cele zece goluri marcate în acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri