EL CLASICO. Real Madrid – Barcelona, azi, de la 22.00, pe DigiSport 1

Data publicării:
3001clasico-46621

Secundul lui Tito Vilanova, Jordi Roura, i-a avertizat pe jucătorii catalani să nu creadă că partida de pe Santiago Bernabeu va fi mai uşoară din cauza situaţiei sportive şi medicale în care se află Real Madrid.

Mă aştept ca Real Madrid să joace aşa cum o face în mod obişnuit pe teren propriu. Mă aştept la un meci intens şi complicat. Nu cred că ei vor fi foarte diferiţi de Real Madrid cu care suntem obişnuiţi să jucăm. Vor fi super, supercompetitivi, deşi au mulţi jucători accidentaţi”, a spus Jordi Roura.

De partea celalaltă, gazdele trec printr-o perioadă dificilă. Dar jucătorii „bezelelor” insistă asupra faptului că sunt extrem de apropiaţi şi de solidari cu antrenorul Jose Mourinho.

Primul „El Clasico” din 2013 se joacă miercuri, pe Santiago Bernabeu, şi va fi în direct la DigiSport 1, de la ora 22.00.

Xavi a semnat un contract până la 36 de ani

Xavi Hernandez a primit o veste buna înaintea lui „El Clasico”. Mijlocașul Barcelonei are toate șansele sa își încheie cariera la echipa catalană, după ce a semnat un contract până în vara lui 2016, atunci când va avea 36 de ani. Xavi a cucerit de trei ori Balonul de Bronz, între 2009 și 2011. Campionul mondial ar putea fi titular în această seară în meciul Real Madrid – Barcelona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri