Sari la conținut

Halep, Tecău și Mergea joacă astăzi la Madrid

Cele două jucătoare sunt la egalitate, 3-3, la meciuri directe, după ce sportiva de la antipozi s-a impus în primele trei confruntări, iar Halep le-a câştigat pe ultimele trei. Precedentele două au fost finale, în 2013, la Moscova şi Sofia.

Partida dintre Halep și Stosur se va disputa vineri, pe arena centrală „Manolo Santana”, începând cu ora 21:00 (ora României).

Cealaltă semifinală le va opune pe americanca Louise Chirico şi pe Dominika Cibulkova (Slovacia), victorioasă cu 4-6, 6-3, 6-3 în faţa Soranei Cîrstea.

Debut cu dreptul pentru Horia Tecău la Madrid. Românul s-a calificat, alături de Jean Julien Rojer, în sferturile de finală ale turneului patronat de Ion Ţiriac. Cotată cu şansa a treia la câştigarea trofeului, perechea româno-olandeză s-a impus cu un dublu 6-4 în faţa cuplului Thomaz Bellucci - Leonardo Mayer. Tecău şi Rojer pierduseră ultimele patru meciuri din circuitul ATP.

Pentru un loc în semifinale, Tecău şi Rojer îi vor înfrunta pe favoriţii numărul 7, Alexander Peya - Nenad Zimonjic. Partida se va desfășura pe arena „Arantxa Sanchez” și va începe la ora 13.00.

În sferturile competiţiei au ajuns şi deţinătorii trofeului, Florin Mergea şi Rohan Bopanna. Favoriţii numărul 6 au trecut greu de cuplul Pablo Cuevas / Marcel Granollers-Pujol, cu 6-7, 6-4, 10-4. În turul următor vor întâlni echipa formată din Henri Kontinen şi John Peers. Ora desfășurării partidei nu a fost comunicată până la ora publicării materialului. Florin Mergea și coechipierul său vor disputa ultima partidă pe „Arantxa Sanchez”. Între meciul lui Tecău și cel al lui Mergea, pe arenă mai au loc trei partide.