Sari la conținut

Învinsă de Serena WILLIAMS. Simona HALEP a pierdut finala Turneului Campioanelor cu 3 - 6, 0 - 6 

 

FOTO WTA

UPDATE: GAME, SET, MECI! Serena câștigă cu 6-3, 6-0! 

UPDATE: 5-0! Break Serena, cu un retur uluitor la punctul final.

Serena Williams: Mi-am spus: relaxează-te! M-am relaxat şi am jucat mult mai bine

Simona Halep, după meciul cu Serena Williams: "Nu am cum să fiu tristă că am pierdut. A fost o săptămână minunată pentru mine"

C. T. Popescu: Sunt trist că Simona a pierdut aşa cum a pierdut, că nu a contat în joc

UPDATE: 4-0! Game la zero pentru Serena, încheiat cu un as!

UPDATE: 3-0! BREAK Serena! Lovituri puternice din partea Serenei, care e extrem de agresivă.

UPDATE: 2 - 0Serena Wlliams începe bine setul al doilea 

UPDATE: BREAK WILLIAMS! Începe cu break setul al doilea 

UPDATE: Primul set îi revine Serenei Wlliams cu 6 - 3 în 45 de minute

UPDATE: BREAK SERENA! 5-3!

UPDATE: REBREAK SIMONA! Două duble greșeli ale Serenei au ajutat-o pe Simona să revină! 4-3! 

UPDATE: BREAK WILLIAMS!

UPDATE: 3 - 2 Serena Williams

UPDATE: REABREAK SERENA WILLIAMS! Simona a avut 40-15, dar a făcut o dublă greșeală.

UPDATE: BREAK SIMONA! Românca a preluat conducerea cu 2-1!

UPDATE: 1-1! Game la zero reușit de Simona

UPDATE: 1-0 Williams. Serena a salvat prima minge de break a meciului cu o combinație excelentă, dreapta în cross și venire la fileu pentru un vole câștigător. Pe a doua a salvat-o cu un serviciu puternic, 187 de km la oră, returul Simonei ducându-se în fileu. A luat game-ul cu o greșeală neforțată a Simonei, care a trimis decisiv, în bandă.

UPDATE: Începe finala! Serena Williams la serviciu! 


Site-ul oficial al Turneului Campioanelor şi presa americană despre finala Halep-Williams: "Dacă ar fi fost box, s-ar fi aplicat pay-per view"

SIMONA HALEP, ÎN FINALA DE LA SINGAPORE! O va întâlni duminică, din nou, pe Serena Williams

Simona Halep a eliminat-o în semifinale pe Agnieszka Radwanska, cu un dublu 6-2, meci pe care l-a dominat cu autoritate. Cele două au avut fiecare câte 13 erori neforțate, dar românca a contabilizat 26 de lovituri direct câștigătoare, în vreme ce Radwanska doar 4.

C. T. Popescu, după victoria Simonei Halep: "Miezul ei de stea străluceşte mult mai puternic decât cele de pe ceasul S. Williams"

Serena Williams s-a calificat prima în finală la Turneul Campioanelor de la Singapore după ce a câştigat în faţa bunei sale prietene, Caroline Wozniacki, singura jucătoare neînvinsă în faza grupelor. În primul set daneza a zburdat pe teren şi nu a ţinut cont de rezultatul meciurilor directe în faţa Serenei, 1-9.

Serena Williams a câştigat meciul contra Carolinei Wozniacki şi s-a calificat în finala de la Singapore

La 4-2 pentru Wozniacki, americanca şi-a rupt racheta de nervi şi a primit avertisment, iar în final a cedat cu 2-6.

Williams şi-a găsit motivaţia în al doilea set. A avut şi puterea să aplaude reuşitele adversarei. Două break-uri au făcut diferenţa pentru Williams, care a câştigat actul secund cu 6-3. Setul decisiv a fost pe muchie de cuţit. Cel mai frumos schimb de mingi al partidei s-a jucat la 2-1 pentru Williams când Wozniacki a salvat o minge de break. Învingătoarea s-a decis la tie-break: Serena Williams s-a impus în final: 2-6, 6-3, 7-6 după două ore şi 15 minute de joc.

Serviciul a fost din nou una dintre armele redutabile ale Serenei Williams. Dacă în partida cu Simona Halep, numărul 1 mondial a avut şapte duble greşeli şi doar doi aşi, în duelul cu Wozniacki jucătoarea din Statele Unite a reuşit 12 aşi.

SIMONA HALEP: „Nu am nimic de pierdut în această finală. Este un vis”

Calificarea în finala Turneului Campioanelor a eliberat-o de presiune pe Simona Halep. La prima participare în turneul de elită al circuitului internaţional, jucătoarea din România ştie că a reuşit o mare performanţă indiferent de rezultatul finalei cu Serena Williams.


Sunt relaxată acum. Simt că nu am nimic de pierdut în această finală. Este un vis să joc în finală. Înainte de a veni aici nu mă aşteptam la acest rezultat, iar acum nu mai am presiune, nu am nimic de pierdut fiindcă voi juca din nou împotriva numărului 1 mondial”, a declarat Simona Halep.

În grupe, Simona a învins-o categoric pe jucătoarea din Statele Unite, 2-0 la seturi după o oră de joc.

Finala de la Singapore este a patra întâlnire directă dintre Simona Halep şi Serena Williams. Numărul 1 WTA s-a impus de trei ori, în timp ce jucătoarea din România a câştigat o singură dată.

VIDEO. Cele mai frumoase momente de la meciul Halep - Ivanovici. Schimbul care a trimis-o pe sârboaică direct pe bancă