Ionuț Negoiță nu mai poate conclucra cu Nicolae Badea la Dinamo

Data publicării:
0901 20dinamo-42711

Ionuţ Negoiţă vrea să îl dea în judecată pe Cristian Borcea, cel care spusese despre el că are datorii mari la fisc. Acţionarul dinamovist este convis că cel căruia i-a luat locul mu are de gând să se întoarcă în Ştefan cel Mare.

Borcea nu este singurul inamoc al celui mai proaspăt acţionar dinamovist. El încearcă să dea o lovitură de palat şi să îl îndepărteze şi pe preşedintele Nicolae Badea.

Ionuţ Negoiţă a venit la Dinamo în toamnă, după ce a cumpărat cele 30 la sută din acţiuni pe care le deţinea Cristi Borcea. Restul de acţiuni sunt controlate de Nicolae Badea - 30 % ale sale, tot atâtea ale lui Dragoş Săvulescu şi 10 % ale CS Dinamo.

Pe de altă parte, fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a devenit tot mai vocal în ultima vreme. Acesta l-a acuzat marţi, la Sport.ro, pe Ionuţ Negoiţă că nu investeşte la Dinamo şi că nu vrea binele clubului, precizând că dacă gruparea va ajunge într-o situaţie extrem de dificilă din punct de vedere financiar se va întoarce, pentru că Dinamo este viaţa lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri