Manchester United şi Manchester City au debutat cu dreptul în 2013

Data publicării:
0201 20united 20man-41533

"Diavolii" lui Ferguson au făcut spectacol la Wigan şi au răzbunat eşecul din sezonul trecut. United a lovit de două ori în prima repriză. Mai întâi Chicharito Hernandez a marcat după o ocazie ratată de Patrice Evra (35). Apoi a venit rândul celuilalt atacant să înscrie. Olandezul Van Persie l-a executat cu un şut plasat pe portarul advers (43) şi a ajuns la cota 15 în clasamentul golgheterilor.

În partea secundă, Hernandez a punctat din nou şi a rezolvat ecuaţia partidei (63). Van Persie a mai iesit şi el o dată la rampă (88) şi a stabilit scorul final: Wigan - Manchester United 0-4.

Rezultatul de pe tabelă a fost identic cu cel din tur, iar oamenii lui Ferguson rămân neînvinşi de la meciul cu CFR Cluj, din Liga Campionilor.

City, patru victorii în ultimele cinci meciuri

Manchester City a reuşit o nouă victorie convingătoare, a patra în ultimele cinci etape. „Cetăţenii” s-au năpustit asupra carelui celor de la Stoke încă din debutul partidei, însă Kun Aguero a ratat în mai multe rânduri.

Golul a venit pe finalul reprizei, când argentinianul Pablo Zabaleta şi-a adus echipa în avantaj (43). După cele 3 reuşite de la Norwich, bosniacul Edin Dzeko a punctat din nou şi a dublat diferenţa de pe tabelă (56).

Manchester City a mai marcat o dată după pauză. Silva a fost faultat în careu, iar Kun Aguero a transformat penalty-ul cu siguranţă (74).

City - Stoke s-a încheiat 3-0, iar echipa lui Roberto Mancini a rămas la 7 puncte în spatele liderului United.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri