Planuri noi pentru vechiul preşedinte

Data publicării:
sport 20afj-53401

„M-am gândit întotdeauna ca fotbalul mic să fie mare, având în vedere că de la acest fotbal mic, cum îi spunem noi, au ajuns Gică Hagi, Gică Popescu, din Oradea Kun, Vancea, etc", a declarat vechiul şi totodată noul preşedinte al AJF Bihor.

Planurile de viitor nu se opresc aici. Valer Vancea nu a renunţat la ideea ca asociaţia judeţeană să gestioneze propria bază sportivă şi să-şi construiască propriul sediu. Până atunci însă preşedintele fotbalului din Bihor vrea să ajute cluburile din judeţ să-şi pună la punct bazele sportive.

„Mi-am propus ca să îmbunătăţim infrastructura, deoarece noi am făcut un proiect euroregional, dar acel proiect euroregional nu era pe infrastructură. Abia în 2014 intră proiectele pe infrastructură şi ne vom angaja ca să intrăm cu aceste proiecte ca să putem ajuta echipele", a mai precizat Valer Vancea.

Şeful AJF nu a uitat nici de grupele de copii şi juniori, cărora, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi a Turismului, vrea să le ofere cantonamente gratuite, sau la costuri minime.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri