Probleme pentru Gâlcă! Opt jucători nu s-au antrenat înainte de meciul cu Betis

Data publicării:
costel galca

Foto: Gulliver/GettyImages

Nu mai puțin de opt jucători ai formației de pe Cornella - El Prat suferă de gastroenterită, după ce s-au îmbolnăvit în urma mesei pe care au luat-o cu toții duminică, atunci când au sărbătorit împreună victoria contra lui Gijon.

Primul a fost fundașul stânga Victor Alvarez, care a acuzat simptomele încă de luni. Marți, alți șase nu s-au antrenat și au fost trimiși acasă.

Victor Sanchez, Burgui, Asensio, Hernan Perez, Gerard Moreno și Abraham au fost examinați de staff-ul medical al clubului și li s-a recomandat repaus. Al optulea este Alvaro Gonzalez, care nu a putut termina ședința de pregătire de marți și a fost, de asemenea, trimis acasă.

Șapte dintre ei au fost titulari sâmbătă, la meciul cu Gijon, iar trei sunt tocmai atacanții care au marcat în meciul cu cele mai multe goluri de la venirea lui Costel Gâlcă. Burgui a înscris primul gol,Gerard Moreno a reușit o dublă, iar Marco Asensio a provocat autogolul prin care Espanyol a închis tabela.

Joi revine, în schimb, Caicedo. Jucătorii afectați de gastroenterită vor fi atent monitorizați de medici și rămâne de văzut dacă vor putea fi recuperați măcar câțiva în vederea meciului cu Betis. Înaintea meciului, cele două echipe sunt la egalitate de puncte (28). Formația din Sevilla este pe locul al 13-lea, deasupra lui Espanyol, grație golaverajului (21-36, față de 26-50 pentru echipa lui Gâlcă).

Espanyol Barcelona - Betis Sevilla se joacă joi, 3 martie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri