Turneul de la Birmingham. Simona Halep va disputa astăzi două meciuri

Data publicării:
23 HALEP-1

 

Simona Halep, cap de serie numărul unu şi locul 3 WTA, o va întâlni pe Klara Koukalova, jucătoare venită din calificări şi locul 92 WTA, în jurul orei 15:00, pe Arena Centrală Ann Jones, în optimile de finală ale probei de simplu.

Înaintea meciului lui Halep, de la ora 13.00, se va disputa întâlnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorită a competiţiei, şi Svetlana Kuznetsova (Rusia), cap de serie numărul 13, tot din optimile de finală.

Românca de 23 de ani va evolua joi şi în proba de dublu, după ce nu a putut juca miercuri din cauza ploii. Halep şi partenera sa Heather Watson (Marea Britanie) vor întâlni, în primul tur, perechea spaniolă Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra Santoja, meciul fiind al doilea de pe terenul 2. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 14:00.

Meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, şi Klara Koukalova se va disputa joi, în jurul orei 15:00. Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 2, iar fazele VIDEO se vor vedea în timp real pe site-ul digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri