Victorie clară pentru Steaua şi în restanţa cu U Cluj. Cristian Tănase a rămas fără un dinte

Data publicării:
steaua-13

Steaua a jucat şi în restanţa cu U Cluj în aceeaşi formulă ca în victoria cu 4-0 contra Chiajnei. Adversarii au stat mult mai bine în teren şi au ratat prima mare ocazie prin Vasilică Cristocea. Roş-albaştrii puteau deschide scorul în urma unui corner executat de Sânmărtean.

Foto: FCSteaua.ro via Flickr

Campionii au reuşit să desfacă apărarea şepcilor roşii abia în prelungirile primei reprize. Chipciu i-a pasat excelent lui Adi Popa, care a trimis mingea în poartă. Tot Popa putea mări avantajul campioanei imediat după pauză, dar şutul său a fost respins de Veselovski. Chipciu a încercat şi el o execuţie pretenţioasă.

Cristi Tănase a vrut să îşi sărbătorească ziua de naştere cu un gol. Mijlocaşul a avut ghinion însă şi a nimerit doar bara.

Introdus în partea a doua, Keşeru a executat bine o lovitură liberă, iar Lukas Szukala a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru Steaua.

În ultimele minute ale întâlnirii, Tănase s-a ciocnit de un adversar şi şi-a pierdut un dinte.N-a mai contat însă: Steaua a obţinut a 13-a victorie a sezonului.

Cel mai important este faptul ca noi ne-am câştigat cele 6 puncte. Sunt bucuros ca jucătorii noştri au avut o reacţie foarte bună şi au dat şase goluri în două meciuri”, a spus antrenorul Laurenţiu Reghecampf la final. „A fost un meci mai disputat decat cel cu Chiajna, era normal sa nu fim la fel de proaspeti, dar am demonstrat că am meritat victoria”, a spus şi Adi Popa.

De cealaltă parte, antrenorul Mihai Teja de la U Cluj îşi declară neputinţa: „Eu n-am putut să fac mai mult. Steaua e o echipa foarte puternică. Aţi văzut, când fac schimbări, schimbările vin şi cu un plus.

Steaua e neînvinsă după cele 19 meciuri disputate în acest sezon şi s-a distanţat în clasament la 3 puncte de Astra şi la 5 de Petrolul.


Meciul Steaua - U Cluj pe DigiSport.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri