VIDEO. Pedro a reușit cel mai rapid hat-trick al sezonului din Primera Division: trei goluri în opt minute

Data publicării:
189212 189212 pedro getafe

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După ce Sergio Escudero (10) și Lopez (15) au adus bucuria în tribune, echipa lui „Tata” Martino s-a trezit din visare și a început cursa de urmărire. Pedro a redus din handicap în minutul 34, cu o execuție lobată, pentru a aduce apoi egalarea, cu un șut superb (41).

În minutul 43, când gazdele se pregăteau de odihnă, mijlocașul revenit în echipa blaugrana a punctat pentru a treia oară pe Coliseum Alfonso Perez.

Scorul final dintre Getafe și Barca a fost de 2-5.

Pedro (26 de ani) nu se află la primul său hat-trick în deplasare în acest sezon, după ce a reușit „tripla” și pe terenul lui Rayo Vallecano, în etapa a cincea, când Barcelona s-a impus cu 4-0. Atunci și-a început recitalul în minutul 33 și l-a încheiat în minutul 80, dar acum a avut nevoie doar de opt minute.

Cu această performanță-fulger, Pedro a devenit marcatorul celui mai rapid hat-trick al sezonului în Primera Division. Totodată, a devenit al doilea cel mai rapid hat-trick din istoria Barcelonei, record deținut din 1999 de Dani, care a marcat trei goluri în șapte minute. Pedro a jucat 16 meciuri în acest sezon și a marcat de opt ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri