Video Biden a scandat numele SUA, de la pupitrul prezidenţial, după victoria americanilor la Cupa Mondială din Qatar

Data publicării:
Joe Biden
Preşedintele SUA, Joe Biden, îşi terminase discursul, dar s-a întors să anune victoria echipei americane din Qatar: Foto: Profimedia Images

Preşedintele american, Joe Biden, care a susţinut un discurs pe teme economice, ieri, în Michigan, s-a întors la pupitru după terminarea evenimentului pentru a anunţa victoria Statelor Unite împotriva Iranului, la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Preşedintele tocmai aflase de victoria cu 1-0, care a propulsat naţionala SUA în faza meciurilor eliminatorii, aşa că şi-a croit drum înapoi spre microfon pentru a împărtăşi vestea cu cei rămaşi în sală.

"SUA! SUA!", a scandat Biden.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Este un meci mare! Când am vorbit cu antrenorul şi jucătorii, le-am zis: «Puteţi face asta!» Reacţia lor a fost: «Hmm...». Dar au făcut-o! Să fie iubiţi de Dumnezeu! Oricum, m-am gândit că vreţi să ştiţi", a spus preşedintele SUA.

Fotbalul este al cincilea sport ca popularitate în Statele Unite, 32% dintre americani afirmând că se uită cu plăcere la meciuri, potrivit unui sondaj realizat anul acesta.

Pe primele locuri în topul preferinţelor rămân fotbalul american, baseball-ul, baschetul şi hocheiul.

Însă fotbalul este sportul cu cea mai mare creştere în simpatiile americanilor şi este preferat în principal de tineri, 40% dintre cei cu vârsta între 18 - 35 de ani afirmând că sunt microbişti.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri