C. T. Popescu: Mihaela Buzărnescu s-a dus la acea minge ca şi pierdută din setea ei formidabilă de a lupta şi de a câştiga

Data actualizării: Data publicării:
accidentare buzarnescu

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre momentele teribile trăite de Mihaela Buzărnescu în această seară, la Montreal. "S-a dus la acea minge ca şi pierdută din setea ei formidabilă de a lupta şi de a câştiga pe care a arătat-o, nu a mai ajuns să lovească şi totuşi s-a dus în acest sprint", a spus jurnalistul, care şi-a exprimat încrederea că accidentarea din această seară nu o va scoate din activitate pentru perioade lungi.

"Nu cred că e foarte gravă accidentarea, e o entorsă după câte am văzut, dar asta, după părerea mea, îi încheie sezonul. Nu cred că va mai putea să aibă o prestaţie semnificativă la US Open în aceste condiţii şi nici că mai poate ajunge în Turneul Campioanelor între primele 8.

Mihaela Buzărnescu a făcut nişte eforturi supraomeneşti anul acesta, a jucat 33 - 34 de turnee, s-a întrebuinţat fizic la maximum şi modul în care s-a petrecut această accidentare este emblematic.

După două ore şi 20 de minute de confruntare istovitoare cu Elina Svitolina, s-a dus la acea minge la care şansele ei de a recupera erau aproape nule, s-a dus la acea minge ca şi pierdută din setea ei formidabilă de a lupta şi de a câştiga pe care a arătat-o, nu a mai ajuns să lovească şi totuşi s-a dus în acest sprint, organismul ei era deja obosit.

Urmează recuperarea, nu cred că o va scoate din activitate pentru perioade lungi, însă cred că ea va trebui să îşi dozeze altfel efortul de acum înainte.

Am înţeles dorinţa ei extraordinară de a recupera ani de frustrări şi umilinţă pe care o jucătoare de talentul ei le-a trăit, dar acum, când este în primele 20 de jucătoare ale lumii, a reuşit să ajungă o jucătoare de clasă mondială, trebuie să îşi planifice de acum cu mai multă grijă turneele, eforturile pentru că are totuşi 30 de ani şi ca să rămână în tenis încă câţiva ani e nevoie şi de această planificare fizică atentă", a spus Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: 

Mihaela Buzărnescu, accidentare gravă la Montreal. S-a prăbușit pe teren țipând de durere

Site-ul WTA: Sfârșit îngrozitor de trist pentru ascensiunea Mihaelei Buzărnescu

Svitolina, reacție plină de compasiune după accidentarea Mihaelei Buzărnescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri