S-a calculat: Cât a stat Neymar căzut pe gazon, la Cupa Mondială

Data publicării:
neymar getty
Foto: Guliver/GettyImages

Atacantul brazilian Neymar a stat căzut pe gazon 14 minute (13 minute şi 50 de secunde exact), în patru meciuri disputate la Cupa Mondială, potrivit postului de televiziune elveţian RTS Sport.

neymar getty
Foto: Guliver/GettyImages

Cel mai mult, el a fost la pământ, susţinând că a fost accidentat, cinci minute şi 29 de secunde, în partida cu Mexic, din optimile competiţiei.

Neymar este jucătorul cel mai faultat la această Cupă Mondială - de 23 de ori, în patru partide, dar are tendinţa de a exagera loviturile primite.

Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a criticat pe Neymar, despre care a spus că simulează accidentări mult prea des.

„Este o ruşine pentru fotbal că se pierde atât de mult timp pentru un singur jucător. Fotbaliştii mei au fost obosiţi după aceste opriri frecvente. O oprire de genul ăsta a durat patru minute. Nu mi se pare un bun exemplu pentru copiii care se uită la fotbal”, a declarat Osorio.

El a mai spus că a fost un arbitraj care a favorizat Brazilia şi a „protejat jucătorii care au căutat să fie faultaţi”.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Neymar a marcat în minutul 51, iar Firmino în minutul 89.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri