Galerie Foto Echipa Italiei s-a întors acasă cu trofeul EURO 2020. Jucătorii, primiţi ca nişte eroi la întoarcerea la Roma de suporteri

Data actualizării: Data publicării:
echipa Italiei s-a întors acasă cu trofeul 2020
Echipa Italiei s-a întors acasă cu trofeul EURO 2020 FOTO: Profimedia Images

Jucătorii reprezentativei de fotbal a Italiei au fost primiţi ca nişte eroi la întoarcerea lor la Roma, luni dimineaţă, după câştigarea titlului continental în faţa reprezentativei Angliei (3-2 la loviturile de departajare), în finala EURO 2020, disputată pe stadionul Wembley din Londra, informează presa italiană.

Selecţionerul Roberto Mancini a coborât din aeronava care a transportat Squadra Azzurra ţinând în braţe preţiosul Trofeu Henri Delaunay, atribuit campionilor europeni, urmat de ceilalţi componenţi ai delegaţiei italiene.

Echipa Italiei s-a întors acasă cu trofeul EURO 2020 FOTO: Profimedia Images
Echipa Italiei s-a întors acasă cu trofeul EURO 2020 FOTO: Profimedia Images

Jucătorii şi staff-ul tehnic s-au deplasat apoi de la aeroportul Quirinale la hotelul Dei Principi Grand Hotel din Roma la bordul unui autocar, unde au fost întâmpinaţi de numeroşi suporteri care i-au aclamat.

Căpitanul Giorgio Chiellini a coborât din autocar cu o coroană pe cap şi cu medalia de campion în jurul gâtului, ţinând în mâni mult râvnitul trofeu, pe care l-a prezentat fanilor în extaz.

Internaţionalii italieni au plecat apoi spre camerele de hotel, după "noaptea albă" de la Londra, pentru a se pregăti în vederea festivităţilor care vor urma.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri