Dinamo, învinsă de FCSB după revenirea în primul eșalon. Ce a scris pe Facebook premierul Ciolacu, prezent la meci

Data actualizării: Data publicării:
jucatorii fcsb se bucura dupa gol
FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un derby de tradiţie jucat în etapa a doua a Superligii de fotbal.

FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul.

În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris, notează News.ro.

La meci a fost prezent şi premierul Marcel Ciolacu, care a scris pe Facebook în timpul partidei: „Un meci care merita jucat în faţa a 30.000 de suporteri!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Organizatorii partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf” au anunțat că la meci au participat 6.100 de spectatori.

Marcel Ciolacu, după meci: Sunt ferm convins că până la urmă FCSB va juca în Ghencea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă seara, după ce a asistat din tribunele Stadionului Arcul de Triumf la derby-ul FCSB - Dinamo, că este ferm convins că în cele din urmă echipa patronată de Gigi Becali va juca pe arena din Bulevardul Ghencea.

„Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga I. M-am uitat şi în tribune să văd terorismul, dar nu l-am văzut (n.r. - aluzie la asigurarea de terorism solicitată de CSA Steaua pentru închirierea arenei către FCSB). Pentru un asemenea derby, da, e un stadion mic. Nici gazonul nu a fost formidabil. Dar a fost un meci frumos. Nu sunt specialist în clauze, aştept raportul corpului de control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că până la urmă FCSB va juca în Ghencea, e un lucru normal, nu e un moft al nimănui, e o solicitare normală. Orice echipă poate juca şi în Ghencea. Până la următorul meci m-a invitat domnul Grindeanu la Rapid, aşa că o să merg la Rapid”, a afirmat Ciolacu.

„Nu vreau să am discuţii, nu îl cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viaţă şi atunci foarte scurt. Eu vorbesc despre un lucru normal, nu se poate să avem echipe de această talie şi să fie anumiţi funcţionari care să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Acest lucru nu o să îl permit. Vom vedea dacă a fost un prejudiciu”, a precizat Ciolacu.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Radaslavescu 90+5), Şut, Olaru (Edjouma 71) – Miculescu (Cordea 46), Al. Băluţă (Compagno 46), Fl. Coman (Ovidiu Popescu 77).
Antrenor: Elias Charalambous

DINAMO: Golubovic - De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali (Costin 64), Larrucea, Iglesias (Goncalo Gregorio 59), N. Roşu – Bani (Politic 59), Hakim Abdallah (Ţîră 82).
Antrenor: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Dawa 20, Edjouma 80, Compagno 90+1 / R. Grigore 27, Larrucea 33

Arbitri: Sebastian Colţescu – Mihai Marius Marica, Adrian Popescu – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete – Bogdan Dumitrache

Observator: Corneliu Fecioru

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri