Laurențiu Reghecampf a părăsit Steaua pentru a semna cu Al-Hilal

Data publicării:
267155 267155 motive reghe

Deşi mai avea un an de contract cu formaţia din Ghencea, tehnicianul Laurențiu Reghecampf a preferat să plece. Destinaţia: Arabia Saudită, acolo unde a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal.

Deşi imediat după finala Cupei cu Astra Reghecampf declara că va avea o discuţie cu George Becali, în urma căreia va hotărî dacă va rămâne sau nu, decizia era deja luată.

Potrivit Digi Sport, mai mulți factori au dus la ruptura dintre Steaua şi antrenorul ei: finanţatorul echipei nu s-a mai arătat dispus să facă investiţii, ofertele nu au întârziat să apară pe adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Ultima dintre ele, cea de la Al-Hilal, a fost şi cea mai importantă din punct de vedere financiar. Nu mai puţin de 5 milioane de dolari în doi ani va câştiga antrenorul în Arabia Saudită, sumă care nu a putut fi ignorată.

Un alt aspectat care a contat a fost și faptul că, în ciuda performanţelor realizate, jucătorii Stelei sunt neplătiţi de patru luni de zile. Imediat după finala Cupei, mulţi dintre aceştia au mers la Valeriu Argăseală să-şi ceară drepturile, însă răspunsul primit nu a fost deloc unul satisfăcător. Drept pentru care şansele ca situaţia să mai poată fi ţinută sub control sunt foarte mici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri