Real Madrid a câștigat Liga Campionilor. Galacticii au învins Atletico cu 4-1

Data publicării:
537fdac595f9cfe06b000000 1

Actualizare 00:20: Marcelo a majorat scorul la 3-1, pentru ca Ronaldo să decidă scorul final: 4-1, din penalty.

Actualizare 00:10: Bale a adus pentru prima oară Real Madrid în avantaj, cu cinci minute de finalul prelungirilor.

Di Maria scapă singur în careu pe stânga, după ce l-a driblat pe Juanfran, șutează spre colțul lung, Courtois respinge cu piciorul, dar Bale sare în fața lui Alderweireld și înscrie cu capul, în poarta goală! Real - Atletico 2-1!

Actualizare 22:36: Modric centrează din corner de pe dreapta, Sergio Ramos reia cu capul de la 11 metri, de lângă Tiago.

Sergio Ramos a marcat în ultimul minut și a dus finala Ligii Campionilor în prelungiri. Real - Atletico, scor 1-1.

Actualizare 22:23: După un corner de pe dreapta respins prea aproape, mingea e retrimisă în careul Realului, Casillas iese la 7 metri, greșit, Godin sare lângă Khedira și trimite cu capul în poartă. Real - Atletico 0-1!  


Limba portugheză nu mai este la putere în pieţele centrale din Lisabona. Suporterii spanioli veniţi de la Madrid au făcut legea în capitala Portugaliei. Mulţi suporteri ai celor doua echipe au ajuns la Lisabona fără să aibă bilete, iar unii au fost dispuşi să plătească sume mari pentru unul.

Fanii care nu vor urmări marea finală din tribunele stadionului Da Luz au avut la dispoziţie spaţii imense în care au putut viziona confruntarea dintre Atletico şi Real Madrid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri