Sari la conținut

Selecționerul Daum, enervat pentru că a primit cadou o undiță

Selecţionerul Christoph Daum a primit cadou o undiţă la conferinţa de presă de luni, din partea unui jurnalist al Gazetei Sporturilor, după ce tehnicianul a afirmat despre publicaţie că este bună doar la împachetat peştele. Daum nu a gustat gluma, s-a enervat şi a refuzat cadoul, scrie News.ro.

59a3ef1395f9cfc365b607ff

Foto: Digi Sport

„Domnule Daum, aţi făcut o conexiune între peşte şi ziarul Gazeta Sporturilor. Vrem să vă oferim un cadou, nu e periculos”, i-a spus ziaristul selecţionerului.

„E o comedie sau o conferinţă de presă? Vreţi să începeţi o comedie sau vreţi să vorbim despre fotbal? Gazeta vrea să creeze minciuni sau poveşti amuzante? Noi vorbim despre sport, despre fotbal, dar tu nu eşti interesat, creezi numai poveşti amuzante. Ce e în spate? Nu ar trebui să vorbesc la general, consider că Gazeta are jurnalişti buni, fantastici, dar cei ca tine fac numai poveşti amuzante, nu eşti interesat de fotbal. Te rog frumos să opreşti asta, nu are nimic de-a face cu fotbalul. Vrei doar să creezi poveşti amuzante”, a spus Daum.

„Vă urăm mult noroc ca pescar!”

„Trebuie să te duci la comedie, nu la sport!”

„A fost doar un cadou.”

„Nu, e comedie, nu eşti interesat de fotbal.”

„A fost comedie când aţi vorbit de Gazeta Sporturilor şi de peşte în acelaşi timp.”

Daum nu a primit "cadoul", un angajat al FRF a luat undiţa rămasă pe masa la care stătea antrenorul german. În final, Daum a precizat că s-a referit numai la ce a scris jurnalistul respectiv când a vorbit de "peşte". Antrenorul le-a cerut scuze celorlalţi ziarişti ai Gazetei Sporturilor pentru afirmaţia sa.