Steaua a sărbătorit cu mare fast câștigarea titlului de campioană a României

Data publicării:
steaua-3

Este a 24-a oară când Steaua devine campioana României și pentru prima oară în ultimii șapte ani, aşa că majoritatea jucătorilor ei nu au mai trăit o astfel de experiență. Sărbătoarea a început pe Arena Națională, acolo unde steliștii au jucat ultima partidă a campionatului cu FC Brasov. Scorul final a fost 4-0 pentru Steaua, într-o partidă fără miză, care a început însă în forţă: un gol în minutul 2, apoi al doilea gol în minutul 7.

Suporterii au găsit pe scaune cartoane colorate și au fost invitaţi să le ridice în aer în același timp. A fost o coregrafie spectaculoasă, în care culorile stelei, drapelul şi harta României au apărut în acelaşi timp în tribunele Arenei Naţionale.

Meciul a fost urmat de o ceremonie de premiere, în care nici un membru al clubului nu a fost uitat. A fost rostit şi numele finanţatorului echipei de fotbal, însă publicul a reacţionat cu huiduieli în acest moment.

Zeci de mii de suporteri au aclamat apoi convoiul victorioșilor, sosit cu autocarul la întâlnirea din Piața Constituției. Seara s-a încheiat după ora 23, cu focuri de artificii.

Digi24 a urmărit bucuria stelistă, bucuria campionilor și a suporterilor cu imagini în direct de pe tot parcursul traseului convoiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri